HTML

Csalamádé

Rövid epizódok egy teljesen érdektelen életből. Ja, és 42.

Friss topikok

  • Taurusz: @Daenerys Targaryen: Akkor cáfoljunk, amit lehet :D Szórakoztató központ nem igazán lennék, ahhoz ... (2019.09.28. 13:24) Baratság - extrák nélkül.
  • Taurusz: Köszi! (2008.07.22. 13:17) Helyzetjelentés
  • Taurusz: Köszi, de az alapelv a lényeg... :D Nem lehetek sikeres ember, mert akkor az nem is én lennék. ... (2008.01.03. 13:24) Kezdőőődik...
  • Taurusz: Nos, köszi, lehet... de én már előző életemben sem hittem a reinkarnációban. (2007.08.06. 22:13) A lényeg.

Linkblog

Feltörekvés, és külsőség

2007.09.13. 13:34 Taurusz

 

  Nézegettem, hogy ki lehet csicsázni ezt az oldalt, hogy szebb – színesebb - szagosabb legyen. De megmondom a frankót: sajnálom rá az időt. Annyi minden értelmesebbel el lehet ütni az időt. Aztán az is eszembe jutott, hogy az ingerküszöb egyre emelkedik. Mindig kell valami, ami fényesebb, mint a szomszédé, de ha nem, akkor gyorsabb. Mert akkor addig is ránk figyelnek. A figyelem jó, a figyelem fontos. Pénzt lehet belőle csinálni. Mert hát, nézzük csak:

 Volt a Beatles. Vagy Chuck Berry. Na, ők kiálltak egy gitárral, beültek a dob mögé. Konszolidáltan, öltönyben, vagy valami normális ruhában, mert megtisztelte ennyivel a közönségét. Ma mi lenne belőlük? Nem tudod? Hát lenyomná őket Győzi a színes – szagos „előadásával”. Ne mond, hogy nem. Ha van egy felfuttatott nímand, és egy ismeretlen előadó, aki még sose pisálta le a közönségét, szerinted melyik koncertre fogsz elmenni? Na, jó, mondjuk nem Te, hanem a szomszéd Pisti, mert neki úgyis mindegy, csak hangos legyen. Na nem? Elvégre Győzit se nézi senki. (Töredelmesen bevallom, hogy én láttam egy fél részt. Sok(k) volt)

 A mai világban egyre inkább tompulnak az agyak. Ha valami nem érdekes, nem fog meg azonnal átkapcsolunk, félrenézünk, továbbsétálunk. Ha valamivel meg akarod fogni az embereket, tudod, sokkolni kell őket. Akkor is, ha csak meztelen adsl-t adsz el… mert adsl egyre több embernek kell, a piac behatárolt, neked meg pénz kell. Most. Még több. Vagy mert társat keresel. Láttad a tv-ben a pszihomókus mit mondott: Azért vannak fent olyan képek, mert az emberek gyorsan akarnak valakit megfogni, az érdeklődését felkelteni. Márpedig erre egy szolid üldögélős kép nem igazán megfelelő. Csak ülsz, és mosolyogsz? Na, és? Kevesebben néznek meg, elrohan melletted az élet! Sokkolj!

 Persze, mindig is lesznek, akik széllel szemben pisálnak, és nem állnak neki mindent megtenni, hogy őket nézzük. Csak egyszerűen kiáll, énekel, gitározik, ír. Nem a külsőségekre ad, csak valamit létrehoz, ami lehet érdekes, vagy érdektelen.

 Vagy egyszerűen lusta.

Szólj hozzá!

Címkék: média élet

A bejegyzés trackback címe:

https://csalamade.blog.hu/api/trackback/id/tr46164467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása