HTML

Csalamádé

Rövid epizódok egy teljesen érdektelen életből. Ja, és 42.

Friss topikok

  • Taurusz: @Daenerys Targaryen: Akkor cáfoljunk, amit lehet :D Szórakoztató központ nem igazán lennék, ahhoz ... (2019.09.28. 13:24) Baratság - extrák nélkül.
  • Taurusz: Köszi! (2008.07.22. 13:17) Helyzetjelentés
  • Taurusz: Köszi, de az alapelv a lényeg... :D Nem lehetek sikeres ember, mert akkor az nem is én lennék. ... (2008.01.03. 13:24) Kezdőőődik...
  • Taurusz: Nos, köszi, lehet... de én már előző életemben sem hittem a reinkarnációban. (2007.08.06. 22:13) A lényeg.

Linkblog

Bomba

2008.10.26. 18:43 Taurusz

 Na most megint sikeresen felbaszták az agyam. Még most frissiben leírom, még "meleg" az élmény.

 Biztos olvastátok, hogy az ünnep alkalmából bombákat akartak robbantani az okosok. Pl. itt írnak róla: index.hu/politika/belfold/tkrsztn8327/ . Na, most hallom a híradóban, hogy lehet, hogy nem is akkora volt, meg hogy (lehet) nem is volt/lett volna olyan veszélyes, mint azt a tűzszerészek első körben megállapították. Ezért szakértőt kell kirendelni.

MINEK?

 Azt mondják, hogy az egyik 10, a másik akár 30 méterről is ölni tudott volna. Na, akkor kérem a feltételezett elkövetőt, (azt amelyik elkészítette, esetleg, akire rá tudják bizonyítani, akár a másik vallomása alapján is, hogy részt vett benne,) kivinni egy békés lőtérre. Na, ott szépen megállítani, és 9, illetve 29 méterre tőle felrobbantani a gyanús objektumokat. Elvégre nem is olyan veszélyes. Na, ha azt túléli, akkor nem kell tárgyalás, ha meg nem, akkor meg minek. Lehet, kicsit cinikus, de akkor is... Aki ilyet tesz, viselje el, mi van akkor, ha ő van a rossz oldalon.

 

 Figyelem! Robbantás!

Szólj hozzá!

Címkék: politika

A bejegyzés trackback címe:

https://csalamade.blog.hu/api/trackback/id/tr37733039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása