HTML

Csalamádé

Rövid epizódok egy teljesen érdektelen életből. Ja, és 42.

Friss topikok

  • Taurusz: @Daenerys Targaryen: Akkor cáfoljunk, amit lehet :D Szórakoztató központ nem igazán lennék, ahhoz ... (2019.09.28. 13:24) Baratság - extrák nélkül.
  • Taurusz: Köszi! (2008.07.22. 13:17) Helyzetjelentés
  • Taurusz: Köszi, de az alapelv a lényeg... :D Nem lehetek sikeres ember, mert akkor az nem is én lennék. ... (2008.01.03. 13:24) Kezdőőődik...
  • Taurusz: Nos, köszi, lehet... de én már előző életemben sem hittem a reinkarnációban. (2007.08.06. 22:13) A lényeg.

Linkblog

Kezdőőődik...

2008.01.02. 09:30 Taurusz

 Elkezdődött az új év. Hozom is a formámat, mint szokásos. Elvégre csak az évszám változott a világ nem... Szóval az úgy volt... :)

 A két ünnep között ugye lan party volt, nem volt igazán időm semmire sem. Az elején megfőztem, aztán csak buliba járás, meg szórakozás. Valamilyen elvetemült okból két gépem van, a kisebbiken megy a tv. És persze van rajta net is. És még inkább érthetetlen okból felmentem egy társkereső lapra, hogy kicsit szétnézzek, mert lassan be kellene szerezni valami barátnőt is. Amennyit meg ki tudok mozdulni, a net a legegyszerűbb. Meg egyáltalán. Na, szóval felmenetem a netre, szétnéztem, és érdekes módon találtam is egy csajt, aki bele is fér az elképzeléseimbe, és én is az ővéibe. Ez volt valahogy 25.-e után, mert azt néztem, hogy ő 25.-én volt utoljára oda bejelentkezve. Ez látszódik az adatlapján. Aztán tegnap gondoltam, megkeresem, írok neki. De, mint várható volt, (bár nem számítottam rá, ezt be kell valljam) már törölte magát. Szép, mi? Bár meg tudnám találni, csak kicsit macera lenne. Elvégre, tudom, hogy Ági, meg hogy született március 8, meg hogy milyen magas, stb, de az iwiw-en nincs fönt, a myvipen nincs fönt, de elég adatot tudok rólla. Gondolkodtam is tegnap este félálomban, hogy beírok Bocskor-Boros párosnak, hogy segítenének-e, csak hogy megtudjam azért szedte le a reget, mert talált valakit, vagy csak elege lett belőlle. Csak hát, egy ha leszedte magát, milyen jogon zaklassam? Szóval ismét a pech faktorom a győztes. Most azon jár az agyam, hogy mikor megláttam, miért nem írtam neki egyből. De értelmes válaszom nincs rá. Pedig jó lenne, mert legalább sikerülne megtudni, miért nem megy az élet. Ugyhogy megyek, megkeresem a pech faktoromat, és lelövöm. Elvégre, mit is mondott Zaphod?

 

"Ha bármi fontosabb, mint az én egóm, akkor megyek, elkapom és lelövöm!"

2 komment

Címkék: élet csajok

A bejegyzés trackback címe:

https://csalamade.blog.hu/api/trackback/id/tr24281691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Titán 2008.01.03. 10:51:49

Talán keres másik csajszit a társkeresön. Rajta kívül van fent több 1000. Sok sikert!

Titán.

Taurusz 2008.01.03. 13:24:13

Köszi, de az alapelv a lényeg... :D Nem lehetek sikeres ember, mert akkor az nem is én lennék.
És itt rögtön ellent is mondok magamnak, mert ha összejött volna, akkor meg tuti, hogy pokollá tette volna az életem.... :D :D :D
Ha két dolog közül választhatok, tuti a roszabbik jön össze. Tehát:

Vissza az egypártrendszert!!!
süti beállítások módosítása