HTML

Csalamádé

Rövid epizódok egy teljesen érdektelen életből. Ja, és 42.

Friss topikok

  • Taurusz: @Daenerys Targaryen: Akkor cáfoljunk, amit lehet :D Szórakoztató központ nem igazán lennék, ahhoz ... (2019.09.28. 13:24) Baratság - extrák nélkül.
  • Taurusz: Köszi! (2008.07.22. 13:17) Helyzetjelentés
  • Taurusz: Köszi, de az alapelv a lényeg... :D Nem lehetek sikeres ember, mert akkor az nem is én lennék. ... (2008.01.03. 13:24) Kezdőőődik...
  • Taurusz: Nos, köszi, lehet... de én már előző életemben sem hittem a reinkarnációban. (2007.08.06. 22:13) A lényeg.

Linkblog

Helyzetjelentés

2007.11.03. 22:59 Taurusz

 Nos jelentem élek. Bár belegondolva ez mint az okosok mondták, nem is élet. Csak létezés. (Okos ember: azt mondja, amit én...) Szóval a hol kérdésre sikerült választ találni, menjünk a dumaszínházba. Ok, mindenki benne van, aki meg nem, maradjon otthon. Kell említenem, hogy már nem kaptunk helyet? Na ugye. Péntek, mint nemzeti szünnap, a hétvége második napja :) , így logikus módon nem is volt hely. Na, sebaj, lesz ez még így se. A lentebbi postokban említett hölgyeményt megpróbáltam elhívni, de már elért odáig, hogy nem is válaszol a skype üzenetekre, telefont már nem is veszi fel, ha hívom. Na, akkor erről ennyit. Pedig kimondottan jó ötletnek tűnt. Azóta láttam egy párszor bejelentkezni, de már nem is írok neki. Mert hülye vagyok, de ennyire talán nem.
 Csütörtökön jöttek a rokonok Szegedről, kis családi ebéd. Pénteken mivel elmaradt az esti buli, így apám szervezte meg a napot. Vett két malacot, amiről megállapítottuk, hogy vashiányosak. Ezt gyorsan pótoltuk, így egyik a hűtőben, a másik a pácban landolt. A pácoltat ma előfőztük, holnap megy a kemencébe, szintén családi ebéd lesz. Most a helyi rokonok jönnek névnapozni.
 A kocsim is szervízelésre szorul. Katalizátor, lambda szonda, gyújtásállítás, zöldkártya, téli gumi csere. Lesz vagy hatvan ropi... Az élet olyan, mint én: Súlyos, és kegyetlen. Megcsináltatni meg muszáj, mert munkába járni is muszáj.
 Egyszóval tele vagyok melóval, de semmi nem történik velem, amiről érdemes lenne beszélnem. A napokban viszont találtam egy olyan előadópárost, ami a nem semmi kategória: Igudesman & Joo. Na, ha bírod a klasszikus zenei humort, akkor nagyon megéri megnézni őket. A youtube-on csak hét felvétel van fent, ami koncert, de ezt megtalálod a honlapjukon is. Szóval szerintem baromi jók, csak nem tervezik, hogy jönnek Magyarországra. Nem ismer valaki egy koncertszervezőt? :) Ez volt a héten a legjobb dolog, ami történt velem, de lehet, hogy csak azért, mert nem hallgattam az okosokra:

 A nehézség nem más, mint munkaruhába öltözött alkalom. Vagy mi.

6 komment

Címkék: élet

A bejegyzés trackback címe:

https://csalamade.blog.hu/api/trackback/id/tr79217521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kryss 2008.07.21. 02:01:05

Jatszottak tegnap elott Magyarorszagon. Marmint Igudesman and Joo. Voltal? :-)

Taurusz 2008.07.21. 06:04:10

Ez ugye vicc? Ugye? Mert két kb két hete néztem a honlapjukat, semmi nem volt róla, de ha tényleg voltak... Én nem is tudom mit teszek. Pedig időnként felmegyek a lapjukra, de ez... hát igazából nem is találok szavakat. De most nézem, hogy voltak Kecskeméten is. De a honlapjukon erről sem volt szó.

Most kétségbe vagyok esve, és letörtem. Meg még hétfő is van.

De azért köszi az infóért, majd nem csak a lapjukat figyelem...

Kryss 2008.07.21. 09:29:39

Bar latom kideritetted, nem vicc, megerositem en is.
A lapjukon fentvolt par nappal a koncert elott, bar nem tudom, mikor kerult fel oda. Kecskemeten voltak az Udvarszinhazban.
Sajnalom, remelem legkozelebb Neked is osszejon!

Taurusz 2008.07.21. 09:53:24

Köszi, néztem még novemberig tele vannak, de ide nem jönnek. Sajna...

De köszi az infót!

Kryss 2008.07.22. 12:09:25

Remelem azert jonnek majd a "kozel"jovoben ujra Magyarorszagra.. de mondjuk szerintem siman lehetne Budapesten egy koncert, biztos vagyok benne, hogy ennel sokkal de sokkal tobben lennenek kivancsiak erre a produkciora..
fesztblog.hu/archives/2008/07/21/Igudesman__Joo_-_komolyzene_vagy_megsem/
Ha van kedved, olvasd el.
süti beállítások módosítása