HTML

Csalamádé

Rövid epizódok egy teljesen érdektelen életből. Ja, és 42.

Friss topikok

  • Taurusz: @Daenerys Targaryen: Akkor cáfoljunk, amit lehet :D Szórakoztató központ nem igazán lennék, ahhoz ... (2019.09.28. 13:24) Baratság - extrák nélkül.
  • Taurusz: Köszi! (2008.07.22. 13:17) Helyzetjelentés
  • Taurusz: Köszi, de az alapelv a lényeg... :D Nem lehetek sikeres ember, mert akkor az nem is én lennék. ... (2008.01.03. 13:24) Kezdőőődik...
  • Taurusz: Nos, köszi, lehet... de én már előző életemben sem hittem a reinkarnációban. (2007.08.06. 22:13) A lényeg.

Linkblog

Repülőnap, 2007, Kecskemét

2007.08.17. 09:04 Taurusz

Kint voltunk, érdekes is volt/lett volna. Az eső elmosta, (vasárnap volt,) a nap szétégette... Kimentünk, szemerkélt. A parkoló nem igazán volt kitáblázva, mindenki parkolót csinált oda, akinek volt földje. Mi egy oktatópályán parkoltunk le, mert azt hittem, ott a vége. Aztán még gyalogoltunk vagy négy kilométert. Ott volt vége a "köves" útnak, úgyhogy gyaloglás a sárban. Aztán beértünk. Semmi izgi, hajtóművek, f1 autó, repülő, helikopter. Foto, séta. Séta. Séta. Harcászati bemutató, mint egy egyenruhás-fegyveres kata Ak47-el. Fegyverdörgés, egy gyerek felsír. Még egyszer ugyanaz. Gyerek nem sír fel. Pihenő, gyerekek berohannak hüvelyt szedni. (Bevillan: lőszer ellem birtoklása, büntetendő. Csodálkozom, hogy jön ide, aztán azért, ezt hogy engedik a fejesek. Bár ez is olyan lehet, mint a dohányzás elleni tv. Van, de senkit nem érdekel. Bevillanás: a cigiző igazoltatott kökin az igazoltató rendőrökkel a dohányozni tilos tábla alatt...) Séta. Húgom munkatársai. Kiállított "lakókonténerek". Esik. Egyikbe beülünk. Kintről csodálkozó civilek. Bent jókedvű civilek. Eláll. Kiülünk, nézzük, van, ami érdekes, van, ami kevésbé. Felülünk a konténer tetejére, nézzük. Törökök jók, a négy (Jak?) kisgép nem köt le. Jobbról borulás, ideje meglógni előle. Séta, vissza vagy négy kilométer. Jó volt, szép volt, jövőre, hacsak csoda nem lesz, nem megyek ki... Ugyanez lesz pepitába.

Szólj hozzá!

Címkék: elemzés

A bejegyzés trackback címe:

https://csalamade.blog.hu/api/trackback/id/tr91142133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása