HTML

Csalamádé

Rövid epizódok egy teljesen érdektelen életből. Ja, és 42.

Friss topikok

  • Taurusz: Köszi! (2008.07.22. 13:17) Helyzetjelentés
  • Taurusz: Köszi, de az alapelv a lényeg... :D Nem lehetek sikeres ember, mert akkor az nem is én lennék. ... (2008.01.03. 13:24) Kezdőőődik...
  • Taurusz: Nos, köszi, lehet... de én már előző életemben sem hittem a reinkarnációban. (2007.08.06. 22:13) A lényeg.

Linkblog

Két éve

2019.02.14. 20:13 Taurusz

Ma van két éve. Pont ma van két éve, hogy eltemettük a legjobb barátom. Aki minden vackot tudott rólam, aki ennek ellenére is elviselt. Két éve reggel kimentünk, és végignéztük, hogy a földi maradványit belerakják a gödörbe, ami minden ember végső helye. Jó, persze... van akit hamvasztanak, de tudod, mire gondolok. Ma két éve. És tegnap két éve... tegnap.. vagy ma inkább éjfél után pár perccel volt a tekintet, az a szempár, az a pillantás, ami azóta fogva tart. Tudom, giccses Valentin napon szerelembe esni, de nekem ez jutott. Ma két éve, és nem bírok menekülni.

Még mindig fogva tart.

Szólj hozzá!

Címkék: élet

Vágás

2018.10.11. 09:18 Taurusz

Fekszem az asztalon, branül bent műszerek rajtam. Elő vagyok készítve, kezdenek rögtön. Jól mér, tényleg ennyi a pulzusa? El vagyok lazulva, gondolok rá, még lentebb kéne vinni. Érzem hogy kezd a vegyszer befolyni, közben kapom a gázt. Altatóorvos azt mondja, gondoljak valami kellemesre. Mó... a világ eltűnik. Vágás.

Azt mondják széles mosollyal aludtam el.

Szólj hozzá!

Címkék: élet

Az idő

2018.08.18. 20:18 Taurusz

Azt mondják az idő minden sebet begyógyít. Minden gondot megold. De nem. Csak segít, hogy hozzászokj, hogy életed részévé tedd. Mert az idő nem old meg semmit. Az csak segít, mint a zárvány, ami körbeöleli a tüskét az ujjadban. Az idő csak megfakítja a kevésbé fontos dolgokat.

Szólj hozzá!

Címkék: élet

Technikai anomáliák

2018.07.09. 19:46 Taurusz

 Instagram. Egyszerű, kevésbé hatékony, viszont könnyű tartalom. A kezelési része nem kézreálló, immár másodjára tapasztalom.

 Legelső hibát az okozta, mikor regisztráltam, egy ismerős képét próbáltam nagyítani. Szokás szerint teljes képernyőhöz dupla-bökés, és hopp, már ment is a like. Pedig csak nagyítani akartam. Mindegy, elfér gondoltam.

 Ma pedig a telefonom az a felirat fogadott, hogy XY (lásd: Móni pasija) kedveli a fotómat. Szemöldök fel, megnyitom, hogy melyik kép az, a kíváncsiság nagy úr. . Úgy látszik ő is ezt a hibát követte el.

 De mire beléptem mégse kedvelt, csak az ismerősök neveit látom. Ismét vihar lehet a paradicsomban.

Szólj hozzá!

Címkék: média élet

Vársz

2018.04.20. 21:43 Taurusz

Ülsz. Nézel ki a fejedből. Megint elment egy hét. Vagy egy hónap. Vagy már egy év is? Nem számít. Az idő kifolyik az ujjaid között, miközben vársz a semmire. Vagy a csodára? Csak létezel bele a nagyvilágba. Vársz. Mire is? Már rég elfelejtetted.

Szólj hozzá!

Címkék: élet

Bakugrások

2018.02.13. 08:44 Taurusz

 Az agy érdekesen működik. Nem tudni, mit miért jegyez, mi miért ég be... de van ami ott marad. Egy illat, egy mozdulat, egy mondat, egy mosoly... vagy egy szempár.

Szólj hozzá!

Címkék: élet

Január

2018.02.05. 19:02 Taurusz

 Hát, ez egy hóértékelő írás lesz... Tisztára olyan voltam, mint Széltoló. Annyi minden történt velem... de legjobban unatkozni szerettem. És már ez sincs meg.

Szólj hozzá!

Címkék: élet

Mennyire vagy gonosz?

2018.01.30. 06:05 Taurusz

Felmerült a kérdés, mennyire vagyok gonosz. Nos...

Szólj hozzá!

Címkék: élet

The Sound of Silence

2017.10.23. 19:49 Taurusz

Ennyi.

Szólj hozzá!

Címkék: élet

Színház az élet

2017.07.17. 06:21 Taurusz

 Ismét 14.-e. Ismét találkozunk. Színház. Kicsit más, mert tudjuk, ez az utolsó találkozásunk. Amíg együtt van ezzel a sráccal, nincs se oka, se értelme találkozni. Jó kicsit összefutni. Sok mindent el akarok Neki mondani. Sok minden kavarog a fejemben. Születésnapja lesz, arra kapja ezt a kis kiruccanást. Kap még egy egyedi pólót, kedvenc zenekara, születési hónapja. Ebben is csodásan fog festeni.

Szólj hozzá!

Címkék: élet csajok

Motiváció

2017.07.08. 22:24 Taurusz

 Elveszett. Ennyi.

 Benne vagyok egy hosszú távú dologban, az utóbbi időben elég jól haladtam. De most... megállt az egész. Elveszett a motivációm. Próbálok mást találni, de... sehol semmi. Nincs ami a legkisebb mértékben is érdekelne.

 Ezt is nekiálltam írni, már ki tudja mikor, de.. nincs semmi, amiről írhatok. Nem történik semmi érdemleges, csak a szokásos mókuskerék forog. Ma azt olvastam, hogyha nem tudok aludni, mert forognak a gondolatok a fejemben írjam le őket.

Szólj hozzá!

Címkék: élet csajok

Tizennegyedike

2017.06.11. 21:19 Taurusz

 Az életem érdekes... bár nem abban a formában, ahogy szeretni szokták általában. Sokat agyalok. Egy barátom szerint túl sokat. Most megvilágosodtam. Mondtam Móninak is, higgyen a jelekben. Ő nagyon nem akar. Én meg lehet, hogy túl sokat várok a jelektől.

 Érdekes, hogy az életben, mondhatni a közös életünkben kulcsszerep jut majdnem minden hónap 14. napjának. Valami érdekes történik mindig, Mindig rajtam kívül álló okokból. Illetve mi az, ami rajtam kívül áll? Minden befolyásol, mindenhez közöm van, ami történik velem. Vagy így, vagy úgy. De ez a 14.-e.. ez izgalmas. Február 14.-én szerettem bele. Márciusban eljött ide, érdekes végeredménnyel. Májusban én voltam nála. Jövő hónapban én megyek hozzá. Most várom, mi lesz ebben a hónapban. Még pár nap, és... nem tudom mi lesz.

Szólj hozzá!

Címkék: élet csajok

Tovább

2017.06.09. 11:23 Taurusz

 Igen, tudom, tovább kellene lépni. Nem csak nekem, Móninak is. Köztünk Ő kevesebbet akar, én többet. Ez így nem fog működni. Most is ami van ebben a "kapcsolatban", ami azzal a pasival művel... hát az vicc. Igen hülye, gonosz vicc, de vicc. Mondjuk nem is sokan tudnak rajta nevetni.

De erről szokás szerint nem fogok írni, csak le akartam jegyezni, hogy ez engem milyen szinten bosszant. Nem tudok rajta túllépni, nem tudom a dolgokat a helyükön kezelni. Mert hiába tudom, hogy Móni nem fog velem sose olyan szinten lenne, mint ahogy azt én akarom, de nem tudom feladni. Próbáltam, nem megy. Volt egy időszak, mikor azt hittem túl vagyok az egészen, de az csak egy rövid idő volt... egy igazi hullámvölgy. De nem tudok ténylegesen túllépni.

Szólj hozzá!

Címkék: élet csajok

Betegen

2017.06.07. 08:48 Taurusz

 A mai napon ráébredtem, ez már nem normális. Illetve az egész a tegnap estével kezdődött. Tegnap este is beszélgettünk, megint együtt vannak a pasival. A pasijával. Ebbe a körbe én már nem fogok tudni beférni, az már világos egy ideje előttem. De az érdekes része az, hogy ezt megéreztem. Vasárnap jöttek össze, megint, én meg vasárnap négy óra körül megéreztem ezt. Nem tudom hogy, nem tudom miért. Csak éreztem, hogy ennek megint annyi.

 És ahogy tegnap erről beszélgettünk sok minden forgott a fejemben. Még este is, mikor aludni akartam. Akartam volna, de nem ment. Folyton az járt a fejemben, hogy mást ölel át, más mellé fekszik le aludni... de félálomban bevillant valami. Én tényleg irigylem ezt a pasit, de ezt már tudtam. De hogy ennyire egy függő, beszűkült tudatállapotú legyek... ezzel ma reggel szembesültem. Mikor ezt elmondtam neki. Tudom, az ilyen nem jó ötlet, de nem tudok előtte titkolózni. Ez persze azzal jár, hogy olyat is elmondok, ami nem kifejezetten a jó ötlet kategóriába tartozik.

Szólj hozzá!

Címkék: élet csajok

A kíváncsiság szakasza

2017.05.19. 13:29 Taurusz

 Régen írtam itt a kifinomultság szakaszáról, most a kíváncsiság szakaszában vagyok. Akkor már tudom, visszafelé megyek, és a túlélés szakasza lesz pár év múlva. Mert most nagyon kíváncsi vagyok, de nincsenek válaszok. A fő kérdés persze a miért. Miért épp Móniba estem bele ennyire? Nincs válasz, max csak annyi, hogy Őt tényleg kivételesnek látom. Miért nem tudok továbblépni? Miért nem hallgatok az eszemre? Miért nem tudok aludni? Miért azon aggódok, hogy mi lesz az Ő kapcsolatából? Azt mondta, nekem nem akar lapot osztani. Persze nem ezekkel a szavakkal... de akkor is. Az, mikor vittem haza, navigált a gps, láttam, fogy a közös idő... mondtam is neki, hogy nyolc perc még az élet. Azt felelte, hogy dehogy is. Hát, ahogy vesszük... nekem most ez nem élet. Csak vagyok, csak létezem. 

 Hétvégére már tele vagyok melóval, nem lesz semmi lazítás.. de valahogy nem tud érdekelni most semmi. Céltalanság, lebegés. Várakozás. Ha végre sikerülne Neki révbe érni, nekem már semmi dolgom nem lenne az életben. Ahogy mondtam, régóta egyedül élek, de mióta láttam, hogy milyen vele az élet, magányos is vagyok. Pedig az csak a vele való élet legszéle volt. Múlt hétvégén, mikor ott volt, mutattam neki egy számot, ültünk egymás mellett a két fotelban, és szólt Kowalsky meg a Vega - Otthon, Édes Otthon. Belegondoltam, milyen is lehetne vele élni, nap mint nap. És ott zuhantam meg én, a szeme láttára. Hiába próbáltam magam tartani, nem ment. Mert már tudtam, hogy többé nem akar velem találkozni. Esélyem sincs, hogy tényleg megéljem, milyen lehet vele élni. Milyen, mikor reggel felnézek, és ott alszik velem szemben. Mikor hazaér, már várom. Mikor... tudod, a többi, amiről egy szerencsétlen hülye álmodozik.

 Szóval ott jártam, hogy várom, mire jutnak. Nem bízok ebben a kapcsolatban, ha már ilyen nyögve nyelősen indul, de... Ő meg nagyon hajtja. Hiába, ebbe nincs semmi ráhatásom. A véleményem ismeri, ennyit tudok tenni. Nekem itt már nem jut szerep, úgy néz ki. A legegyszerűbb az lenne, szoktam is mondani, ha egy meteor jól fejbe nyomna, és megoldódna minden gondom. Nincs több szenvedés, nincs több szerelem, nincs több várakozás. Nem tudom többé a hülye kérdéseimmel zaklatni, bántani. Eddig az tartotta bennem a lendületet, hogy láthattam Őt. Most már ez sem.

 Úgy veszem észre, elkezdett engem is leépíteni, egyre kevésbé beszél velem, egyre nagyobbak a csöndek. Ha írok neki, nincs válasz, nincs élet. Én meg nem tudom elengedni. Ismét egy nagy miért, ugye?

Erre van válasz: hülye vagyok. Reménytelenül, végletesen, véglegesen.

 

Szólj hozzá!

Címkék: élet csajok

Túlélni

2017.05.16. 10:39 Taurusz

 Pénteken indult az egész. Csütörtökön még nem tudtam semmit, nem vártam, nem terveztem. Csütörtök este beszéltünk, és mondta, hogy megint egyedül van. Erre felajánlottam, hogy elviszem egy közeli eseményre. Azt mondta, még gondolkozik rajta. Péntek reggel jött a meglepetés, írt, hogy akkor jön hozzám.

 Micsoda? Hátőőőő... a meglepetés hatalmas volt, néztek is rám a kollégák a reggeli kávézásnál, az arcom igen beszédes lehetett.  Gyors bevásárló lista, csilis babot főztem neki, profi vagyok benne. Múltkor voltunk étteremben, ettük brokkolikrém levest, brie sajtal, mogyoróval. Hát, gondoltam ilyet még nem csináltam, de tudok én a konyhában is. Tök jól sikerült. Mármint a kaja. Mert a látogatás... nos.

Szólj hozzá!

Címkék: élet csajok

Reálisan

2017.05.10. 16:49 Taurusz

 Tegnap itt járt egy barátom. Beszélgettünk, és érdekes dolgot mondott. Hogy én meglepően reálisan látom a dolgokat Mónival kapcsolatban, csak nem tudom elfogadni a helyzetet. Igaza van, tényleg sok a negatív tényező, ami miatt nem működhetne ez a kapcsolat, de jelenleg mindent felrúgnák, hogy mégis menjen. Ez persze nem jön el, mert mással van, másba szerelmes. Azt is mondta, hogy ha mégis összejönne, akkor egy idő után elegem lenne, hogy csak én adok. Mondtam, hogy Ő nem olyan. Ha belevág valami, teljes szívvel csinálja, akárcsak én.

 Most tudom, semmi esély erre, de a reményt nem tudom feladni. Nem is akarom, nem is menne. Javasolta, menjek fel egy társkereső oldalra, hogy nézzek szét... de nem érdekel. Nem tud más érdekelni. Őt meg nem kapom meg, így most már nem egyedül, hanem magányosan fogok meghalni. Nem tudom elképzelni, hogy mást is így tudjak szeretni. Móni mondta, hogy minden szavamból, minden gesztusomból süt, hogy szeretem Őt, és nem mint barátot. Ez ellen nem tudok tenni, csak annyit, hogy neki nem mondom ezt, hogy ne terheljem, ne tetézzem ezzel is a problémáit.

 Nem tudom, hogy fog neki ez a kapcsolat működni, én már fejben lejátszottam nagyon sok variánst, nagyon sok véget, de nekem sose jut szerep. Azt mondta szombaton, ha vele szétmennek, nem lesz neki nagyon sokáig senki. Nem tudom, nem látok a jövőbe. Mondtam neki, hogy nekem sem úgy jött Ő, hogy kerestem, csak egyszerűen visszanézett rám. És sose tudja, az Ő életében mikor jön el egy ilyen pillanat. Mint a villám beüt, és nem tehet semmit. Próbálod megoldani, de ahhoz két ember kell. A másik megoldás meg... hát vacak. Most benne vagyok a másik megoldásban, az elfojtásban. Belül égek, azt mondtam hiánya fizikai fájdalom. De ez nem igaz, ahhoz az ember hozzá tud szokni, ez sokkal rosszabb. Ez minden nap ugyanúgy fáj, nem akar enyhülni.

 A héten csak olyan témában beszélgetünk, amibe nem lehet benne, hogy én mennyire oda vagyok érte. Csak így tudom megtartani vele a kapcsolatot, csak így marad meg, hogy beszéljek vele. Mert az nekem nagyon fontos, de ezt már mondtam. Tartom magam, de tegnap a youtube feldobott egy Szécsi Pál számot az előzményeim közül, és én ott ültem megsemmisülten. Csak egy tánc volt, énekelte, én meg összetörtem belül. Nekem talán még jut egy tánc, de az sem biztos. A többire már gondolni sem szabad.

A remény hal meg utoljára?

Szólj hozzá!

Címkék: élet csajok

Csak egy tánc

2017.05.09. 17:32 Taurusz

 Van, amit az ember nem tud elengedni. Van, amit muszáj. Nekem van egy álmom. Volt több is, de el kellett engednem őket, hogy a kapcsolatot ne veszítsem el azzal, aki a legfontosabb. Aki az élet értelme. Akiért szó szerint bármit megtennék. Egy dolgot nem tudok elengedni. Egyszer szeretnék vele táncolni. Már megvan, mire, Megvan a zene, a hely, csak az idő nincs. Az még a legnagyobb kérdés.  Most erre várok, talán egyszer megkapom. Talán soha, de erre várni fogok. Mindig, minden áron.

 A szombati búcsúzásunk vége viccesre sikeredett. Nem a búcsú része, az szép volt, mint később kiderült neki zavarbeejtően sok. Átöleltem, puszi-puszi,pár szót beszéltünk. Majd újra átöleltem, mondta, hogy akkora kezem van, hogy elveszik benne. Erre mit lehet tenni? :) Hát persze. Aztán mondtam, hogy gyönyörű szeme van. Tényleg az. Erre becsukta, és mondta: nem, nincs, nincs. Pedig nekem elhiheti a világ, gyönyörű. Aztán elindult be a házba, elkaptam a kezét, mondtam neki, hogy meggondoltam magam, most azonnal bedobom a csomagtartóba, és hozom haza. Csak nevettünk rajta. Aztán ő ment be, én a kocsihoz. Nem nézek ilyenkor utána, az nekem nem megy. Nem bírom a távozását. De ahogy mentem a kocsihoz megláttam az út túloldalán egy korunkbeli srácot. Rajtunk nevetett. Nem hangosan, nem gúnyosan, szívből. Látott mindent, mindent, ami vagyok. Hihette, hogy boldog pár vagyunk, hihette, hogy boldogok vagyunk. Pedig... Aztán írtam neki, hogy nem akarok hazamenni. Már úton voltam, mire írt, hogy pedig muszáj. Tudom, de... az élet nélküle értelmetlen. Minden perc, amit így töltök elvesztegetett idő. Nem tudhatom, mit hoz a sors, mit hoz az idő, de nem tudok tovább lépni. Hiába mondja, hogy neki csak egy barát vagyok, nem megy. Nekem ő a másik felem.

 Persze megígértem neki, hogy erről nem fogok neki beszélni, még utalni se, mert nem tudom elviselni, hogy ne tudjam, mi van vele, hogy megy a sora, boldog-e. Az eszemmel tudom, hogy nem sok esély van az életben, hogy mi együtt legyünk, mondhatni, csak matematika, de ha csak annyi jut nekem, hogy beszélgetek vele, már az is több, mint a semmi.

Mert most megint a semmi közepén ülök.

Szólj hozzá!

Címkék: élet csajok

Ketten, egyedül

2017.05.07. 20:26 Taurusz

 A tegnapi nap remek volt. Sok meló, de nem érdekelt. A délutánra koncentráltam. Meglátogattam. Öt órát töltöttünk a városban bolyongva, beszélgetve. Remek nap volt. De... az a baj, mindig van egy de. Az elválás nagyon vacak volt, éreztem, hogy nem megy ez nekem. Mert olyan a társasága, mint a légzés. Egyszerűen mikor ott van mellettem, csak él, létezik, néz, az ... az olyan pillanat, mikor élek. Hiába minden, nem tudok változtatni ezen. Amikor pedig otthagytam, az olyan volt, mint amikor abba kell hagyni a légzést. Próbáld ki! Ugye, milyen vacak érzés?

 Érdekes volt, mert mikor ott vagyok vele, teljesen más, mint írásban. Mintha nem is ugyanaz az ember lenne. Vagy csak élőben jobban elviseli a rajongásom? Mert ma, mikor mondtam, milyen vacak volt otthagyni, megkérdezte, hogy hogy tudunk így barátok maradni? Mert én neki csak egy barát vagyok. Nem több. Nekem ő az élet értelme. Nem kevesebb. Reménytelen. A helyzet is, és én is.

Szólj hozzá!

Címkék: élet csajok

Magány

2017.04.25. 20:29 Taurusz

 Régóta egyedül élek, erre rendezkedtem be. A mai napon (is) szembesültem vele, mennyi felesleges cuccom van itthon. Megvan minden, ami kellhet. Minden, kivéve a legfontosabb. Mert nem áll velem szóba. Igen, még mindig ezen jár az agyam.

 De egy ideje jött egy új érzés. Magányosan érzem magam. Ez eddig nem volt, elvoltam magamban, nem zavart, hogy nincs kihez szólni. Ott van a hobbim, a net, a könyvek. Le tudtam magam kötni. Most nem megy. Tudom, bolond dolog, de... Az biztos, hogy öregszem, mint mindenki. Eddig azt mondtam, én nem öregszem, csak érettebb leszek :) De most érzem, hogy minden egyes nap elvesztegetett idő. Minden óra pocsékba megy. Nem találom az értelmet, a nyugalmat. Eddig megvolt, de most... csak a parázs maradt. Mert az örökké ott fog maradni. Elég lesz neki egy kis "szél", egy lehelet, és megint tűzvész lenne belőle. Én pedig ott égnék a közepén, üdvözült mosollyal.

Vajon lesz ilyen?

Szólj hozzá!

Címkék: élet csajok

Céltalanul

2017.04.21. 21:08 Taurusz

 Csak telnek a napok, de nem történik semmi. A célom elveszettem. Remélem, nem végleg, de ma csak remélni tudom, hogy még láthatom. Tudom mit akarok, tudom, hogy várnom kell, de nem látom az utam. Csak élek bele a világba, cél, ok, és értelem nélkül. A totális nihil közepén szemlélődök, és várok. Mert most úgy érzem várnom kell. De ha lejár a várakozás... lépni kell. De még nem tudom mit, hogy, és mikor. Most úgy vagyok, mint pár hónappal ezelőtt, csak... mégis teljesen másképp. Láttam az élet napos oldalát, láttam, milyen lehetne. És nagyon tetszett. Hiába, most nem járhatom azt az utat. Hiába tudom, hogy az a nekem való út, ott lehetnék boldog, nekem ez nem jár.

 Pár barátommal beszélgettem, mondták, hogy várjak, a jó emberekkel jó dolgok történnek. Mit is mondhatnának, a barátaim. Én jó ember lennék? Nem hiszem. Megbántottam azt, aki a legfontosabb. Innen jó ember már nem lehetek. Jóvá szeretném tenni, de nem hagyja. Ami megtörtént, azon már nem tudok változtatni, de javítani akarok. Jóvá fogom tenni. Nem tudom hogy, mikor, de nem tudom feladni. Nem tanultam meg feladni.

Szólj hozzá!

Címkék: élet csajok

Egy érzés

2017.04.13. 18:12 Taurusz

Mint penge hatol a szívig,
Most hiányzol, vagy mindig?
S rám vajon mi vár?
Szerelem, vagy hűs halál?
Ha ártok, kérlek bocsáss meg,
Mentségem egy: Szeretlek.

Bár tudnák félig élni és szeretni,
Félek így egyszer el fogsz feledni.
Kívánom az igazat, árt a hamis
Keresem a valót, ha bántó is.
Ha bántanak az emberek ide bújj,
A remény, a szerelem mindig új.

Remélem szerelmet, akarom jót,
És egyre inkább félem a valót.
A szerelmet akarom, a jót remélem
Hogy egyszer elérsz vajon megélem?
Kell, az igaz, bár félek tőle,
Csak több félelem lesz belőle.

Szeretlek, mert igazán láttalak,
Az életben csak téged vártalak,
Ebben az életben nem talállak
A következőben biztos várlak.
Bár most tarjuk a távolságot
Mind a ketten tudjuk a valóságot.

Mint penge hatol a szívig,
Most hiányzol, és mindig.
S rám tudom lassan mi vár,
Égő szerelem, majd a halál.
És így válunk majd kövekké,
Mert semmi nem tart örökké.

Szólj hozzá!

Címkék: élet csajok

Optimista

2017.04.12. 20:24 Taurusz

 Ma beszélgettem egy beszállítónkkal, aki csaj, és fialtabb tőlem. Kb 30 körüli. Érdekes beszélgetés volt, csak kb 7 perc. De sok dolog kiderült. Ő is határozott, erős jellemnek tartja magát, és nem talál társat. Mert olyan pasi kell neki, aki erősebb nála. Egy barátommal való beszélgetés jutott eszembe, miszerint elbaszott egy generáció vagyunk. Mert tudjuk pontosan, hogy mit akarunk, de hogy hogy jutunk oda... az a macera.

 Na, ő mondta, hogy optimista vagyok. Mármint pontosan úgy mondta, hogy bírja, hogy mindig ilyen optimista vagyok. A válasz nevetésem után talán fogta, hogy ez most nem talált. Most nem megy nekem az alap optimizmus. Pedig olyan, mint az ügyfelekkel a kincstári mosoly. Persze, hogyne, megoldjuk. Nem probléma. Hogyne, ez egyértelmű. Ilyen beszélgetések után törtem össze régebben valamit. Most már lehiggadtam, nincs mit összetörni.

Szólj hozzá!

Címkék: élet csajok

Day by day

2017.04.10. 19:31 Taurusz

 Tiszta deja vu. A mai napon tudtam meg, hogy pénteken nem kell menni melózni. :) Ebéd közben. Épp "nővéremmel" ebédeltünk, gyorsan le is csapta a labdát. "Akkor pénteken megint számítsunk vendégekre?"  Touché. Erre nem volt értelmes válaszom, az arcom mindent elmondott. Igen, náluk voltunk Mónival március közepén. És most... hát most nem megyünk. De nekem ez nagyon betalált.

 De ebből is látszik mennyire kötnek le a napi dolgok. Egy kis szerelés, egy kis ez-az, és már jövök is haza. Itthon második műszak. És semmi nem köt le. Ma polcokat csináltam a garázsba, a gyöki hangja kiölt minden gondolatot. Csak már nincs mit darabolni. :) Lassan kifogy a meló itthon, és próbálok valami tevékenységet találni. Nehezen megy. Ha megállok, csak az jár a fejemben, hogy hogyan tudnám a hibám jóvá tenni. Keressem? Ne? Mikor? Most? Soha? Nem tudom... és nem tudom mi lesz a megoldás. Választanom kell, de nem látom az utat.

Szólj hozzá!

Címkék: élet csajok

Álmok, imák, ....

2017.04.09. 15:36 Taurusz

 Régen nagy motoros voltam, imádok két keréken csak bóklászni, bele az éjszakába. Csak mikor építkezni kezdtem, el kellett adnom a motort. Egy Honda Bros, kis 400-as V2-es. Szerettem azt a gépet, igazi kanyarvadász. Időnként rám tör, keresni kéne egyet. Tegnap egy ismerősöm kirakott egy motoros videót, gyorsan kerestem is a hahu-n, hátha van egy eladó. Van. Na, és hol? Hát persze, hogy ott, ahol Móni lakik. Két nagy álmom egy településen. Az élet ismét kinevetett.

 Mondjuk az nevetésem nem volt őszinte, inkább csak a nyomoromon nevettem. Ma is kirakott magáról egy képet. Fájdalmasan gyönyörű. Egyszerűen maga a megtestesült csoda. És nem megy ki a fejemből, mindent hozzá kötök. Komolyan, az egyik karom odaadnám, ha még egy esélyt kapnák, hogy a hibámat jóvátételére kapjak esélyt. Nem azért, hogy megbocsásson, csak hogy megpróbálhassam. De mivel nem áll velem szóba... így marad a magány.

Szólj hozzá!

Címkék: élet csajok