HTML

Csalamádé

Rövid epizódok egy teljesen érdektelen életből. Ja, és 42.

Friss topikok

  • Taurusz: @Daenerys Targaryen: Akkor cáfoljunk, amit lehet :D Szórakoztató központ nem igazán lennék, ahhoz ... (2019.09.28. 13:24) Baratság - extrák nélkül.
  • Taurusz: Köszi! (2008.07.22. 13:17) Helyzetjelentés
  • Taurusz: Köszi, de az alapelv a lényeg... :D Nem lehetek sikeres ember, mert akkor az nem is én lennék. ... (2008.01.03. 13:24) Kezdőőődik...
  • Taurusz: Nos, köszi, lehet... de én már előző életemben sem hittem a reinkarnációban. (2007.08.06. 22:13) A lényeg.

Linkblog

Miféle tyúkot?

2008.06.20. 21:37 Taurusz

 Tudom, egy kis link kellene ide az elejére, de nem találom sehol a hírt. A lényege az volt, hogy a kisebbségi ombucman hivavatalból indított vizsgálatot a kötelező munka miatt, amihez a segély kifizetését kötötték. A probléma az, hogy fel sem merült az eredetileg, hogy kik is kapnak segélyt. Miért kell ebből is egyből kisebbségi ügyet csinálni hivatalból? Miért nem lehet egyszerűen annak venni, ami? Nem akarok itt cigányozni, megtette ezt már az, akinek a dolga lenne, hogy tegyen is értük. De megint csak a feszültséget fokozza... mármint azoknál, akik hallották a hírt, mert a neten nem találom. Lehet, hogy én vagyok béna, de csak a rádio café mondta be. Mármint csak tőllük hallottam.

 Szóval a lényeg, hogy szóba sem került a kisebbség, de ők már hőbörögnek... Illetve a hír nem hozta őket szóba, hanem a segélyből élők munkába állítását akarták kötelezővé tenni. Közmunkával.

 

Szóval, miféle tyúkot?

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: politika

A bejegyzés trackback címe:

https://csalamade.blog.hu/api/trackback/id/tr7531436

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Blogocska 2008.06.24. 11:37:51

Segély vs. közmunkaA pénzért dolgozni a kisebbségi ombudsman szerint diszkriminatív. Meg rasszista. Ja, hát dolgozni az bizony elég rasszista dolog. Pfúj. Népünk dicső vezére, Gyurcsány Ferenc se ért egyet ezzel. Pedig jó két éve még a szocialisták akar..…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása